OKTATÁS

Képzésünk gyakorlati, használható tudást ad, amivel élmény a repülés, biztonságosan!

Manapság nem elég megvenni egy drónt, tisztában kell lenni a jogszabályokkal, ismerni kell az eszközt ahhoz, hogy ne sodorjuk veszélybe magunkat és másokat! Emellett, ha tapasztalatlan kéz viszi a levegőbe, akkor még saját eszközében is komoly anyagi kár keletkezhet.

Elméleti és gyakorlati oktatási anyagunk segítségével képezzük a hobbicélú és a professzionális drónpilótákat szervezett kiscsoprtos, illetve cégeknek és szervezeteknek a saját telephelyükön egyéni formában.

A gyakorlatban is megtanítjuk a gépek reptetését, üzemeltetését, a hasznos programok használatát, és bemutatjuk a felhasználási lehetőségeket.

 

Képzésünk alkalmával ügyfeleink megismerkedhetnek a biztonságos repüléssel, az alap- és intelligens funkciókkal valamint a kalibrációkkal. Megmutatjuk –és esetenként szimuláljuk- hogy készül egy légifelvétel egy filmprodukció részére.

 

Csapatépítő tréningek alkalmával kisebb, könnyen használható drónjainkkal bebizonyítjuk, hogy ez nem mindig egyéni, hanem csapatmunka, ahol fontos az összehangoltság és az alkalmazkodás.

 

 

REPRESENTATION

Contact us

contact@skydragons.eu

0036 / 30 224 0539

© 2017 by SKYDRAGONS

  • Grey Vimeo Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon