Munkatársaink

Alexander Bognar

Alexander Bognar

Miért pont a filmezés? Én csak egy surfdeszkát akartam...

Már gyermekkoromban rajongtam az extrémsportokért, el is indultam egy windsurf versenyen édesapám deszkájával, ami már akkor sem volt egy mai darab. A versenyt megnyertem, de az egyik zsűritag rákérdezett: miért nem veszek rendes felszerelést? Kénytelen-kelletlen bevallottam, hogy nincs rá pénzem. Ő csak rám mosolygott és kérte, hogy a verseny után keressem fel. El is mentem és hatalmas szemekkel bámultam a bejáratnál a feliratot: Bayerischer Rundfunk Fernsehbetrieb. Az úr a versenyről pedig azzal kezdte, hogy ő osztja be itt a munkatársakat.

Itt, a Bayerischer Rundfunknál kezdődött az ismerkedésem a filmezéssel. 15 évesen kábeleket hordtam és figyeltem a „nagyokat”. Ja, és vettem egy új szörfdeszkát.


Eleinte tényleg csak a pénzkeresés volt a cél, de aztán egyre izgalmasabbnak és sokrétűbbnek láttam a szakmát. Többet szerettem volna tanulni a filmezés nagy mestereitől, szakembereitől. Nemcsak a szakma feladatai vonzottak, hanem a felelősség, ami ezzel jár. Újabb és újabb leckéket adott és töltött el örömmel. Jó érzés volt, hogy az emberek emlékeztek egy-egy műsorra, megköszönték, érzéseket keltettünk a nézőkben, szórakoztattunk, nevettettünk és volt hogy megható perceket keltettünk. Elértük a lelküket...


Már 1989 óta dolgozok a filmiparban, jópár dolgot megéltem. Jót és rosszat is. Minden egyes produkció egy kihívás. Legyen az egy riport a helyi televíziónak, mint pl. a München TV vagy akár egy dokumentumfilm a nagy televízióknak, mint ZDF, ARD, Bayerischer Rundfunk, ARTE, EBU, MTV Germany, Eurosport vagy akár legyenek élő adások az olimpiáról vagy legyen az egy TV sorozat, vagy akár mozifilm, legyen az sportközvetítés vagy főzőműsor, élőben vagy előregyártott formában. A gyártási folyamat minden részében részt vettem már mindenhol helytálltam. Büszke vagyok azokra a díjakra is amit a munkámért kaptam.

Persze nem minden a pénz és a díj. A legfontosabb, hogy a megbízó elégedett legyen a termékkel, olyat végeredményt kapjon tőlünk, amire számított.

 

ès persze még mindig szörfözöm, csak vitorla nélkül. A természet legnagyobb ajándékát használom... a hullámokat...


Péter Mónika

Péter Mónika

Péter Mónika vagyok, alapvetően rádiós munkatárs. 2002-ben kezdtem a rádiós műsorvezetést a győri BMC Rádióban. 2007-ben kipróbáltam magam Budapesten, az MR2 Petőfi Rádióban. A szívem viszahúzott Győrbe, az Oxygen Mediában folytattam, ahol a rádiós mikrofon mellett a kamerával is megismerkedtem. Bognár Alex kollégám segített, hogy minél előbb „képbe kerüljek” és a közös munka nagy örömet szerzett nekünk. A rádió mellett a filmezés lett a másik szenvedélyem.

Úgy döntöttünk saját lábunkra állunk és csinálunk valami nagyon jót! Boldog vagyok, hogy olyan partnerekkel dolgozhatunk együtt, akiknek az eredményei, produkciói magukért beszélnek és hogy a partnerség mellett a barátainknak szólíthatjuk őket!

Célunk az elégedett és boldog ügyfél, aki jószívvel gondol ránk!

Sokan kérdezik, ki a mi konkurenciánk. Nekünk olyan nincs, ha valaki olcsóbban és/vagy jobban el tudja végezni a munkát, tegye meg ő! Döntsön az ügyfél, szabad a piac.

Arra invitálom a honlap látogatót, tekintse meg munkáinkat!


Több információra van szüksége?
Netán ajánlatot szeretne kérni tőlünk?
Lépjen kapcsolatba velünk...
Ügyfeleink, Megbízóink
 • ORF Burgenland
 • Lammsbraeu
 • Bauer
 • ARD
 • ORF
 • Gyori Balett
 • Baufritz
 • Sattler Uhren
 • Gyori Nemzeti Szinhaz
 • Muse
 • Grand Hotel Lienz
 • ZDF
 • MDR
 • bevideo
Képek rólunk - Munka közben